TANKAR OCH ORD

Rätta eller falska profeter?

06. Ett antal profetior om Amerika har publicerats i olika publikationer.

WND publicerade sju av de profetior som ursprungligen publicerades av “signonthelastdays.com” som enligt en sammanfattning av regeringsrapporter behandlar samma geologiska händelse, en våldsam jordbävning i USA, men var och en ur ett annat perspektiv.

Sammanfattningen säger: ”Profetiornas ord gör det klart att den kommande jordbävningen är avsedd som en varning till USA att sätta press på Israel att komma överens om att dela Guds utlovade land”.

Sadhu Sundar Selvaraj förklarar bäst i detalj min artikel som heter: ”Tre profetiska varningar om ett nytt krig i Mellanöstern” (tre profetiska varningar om ett nytt krig i Mellanöstern). Den daterar tiden för det kommande kriget.

”Amerika kommer att förråda Israels politiska fälla genom att tvinga Israel att ge upp en del av Jerusalem. Som ett resultat kommer Guds dom över Amerika snart efter: Amerikas land är uppdelat i mitten ”.

”Detta är vad som händer med en bästa vän som förråder Israel och delar Jerusalem”, sade ängeln Sadhu till Sundar med ett långt svärd i handen.
”Jag såg en tredimensionell karta över USA i mina ögon bredvid en ängel som slog USA med sitt svärd och delade den från hjärtat i två delar. Detta land kommer att delas på samma sätt som Jerusalem kommer att delas, sade han.

signsofthelastdays.com/archives/tag/john-paul-jackson,

 Jag har sänt till er mina tjänare profeterna. Jag har sänt dem gång på gång och sagt: Gör inte dessa avskyvärda ting som jag hatar.Jer 44:4

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan