TANKAR OCH ORD

Torra ben

 Hes 37"Så säger Herren Gud till dessa ben: Se, jag ska låta ande komma in i er så att ni får liv."

"Nu börjar vädret skifta till en svalare vinterperiod, men fortfarande finns inga tecken på regn.Som alltid vid den här tiden på året, är landet mycket torrt från den långa, varma och torra sommaren. Och även Israels folks ekonomi har torkat mer än vanligt, efter 6 månaders Covid och de 2 nedstängningarna. Många har förlorat sina jobb och många småföretag har tvingats stänga, vilket gör att många tusentals familjer också är under ekonomisk torka. Vi behöver verkligen regn nu!!! Be att trots nationens fortsatta synd och uppror, att YHVH skall visa Sin barmhärtighet ännu en gång och ge oss regn mycket snart. Vi behöver det naturliga regnet för att vattna marken och vegetationen och vi behöver det andliga regnet från Himlen för att vattna Israels folk, varav de flesta fortfarande är mycket Torra Ben(Hes 37).Och jag ber att när du ber om regn för Israel, kommer Herrens regn över dig och din familj, i det område som du behöver det mest - Amen & Amen !"David Silver

 

Tusentals ultra-ortodoxa barn återvänder till sina skolor trots att de inte har fått tillstånd av regeringen. Deras barn bor djupt i kommunerna och städerna som definieras som röda: Bnei Brak, Beitar Illit och några förorter i Jerusalem. 

 

Utvecklingen började med beslutet från en av de mest kända ultraortodoxa rabbinerna, Chaim Kanievesky. Han är herd för ett ultraortodoxt, icke-hassidiskt samhälle och uppmanar dem att öppna skolarbete utan ett regeringsbeslut.

 

Enligt hans beslut kan 50 000 barn fortsätta sina studier.

 

www.jpost.com/israel-news/thousands-of-ultra-orthodox-return-to-school-defying-govt-decision-646105,

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan