TANKAR OCH ORD

Om vi ​​inte har en klar förståelse...

Dan 3:16,18   Då svarade Shadrak, Meshak och Abed-Nego kungen: ”O Nebukadnessar, vi behöver inte svara dig på detta. 17 Om det blir så, är vår Gud som vi dyrkar mäktig att rädda oss ur den brinnande ugnen och ur din hand, o konung. 18 Men om inte, så ska du veta, o konung, att vi ändå inte dyrkar dina gudar och att vi inte tillber guldstatyn som du har ställt upp.”

C Cohen 

Om vi ​​inte har en klar förståelse av vad gudarna i denna värld är kan vi lätt befinna oss över gränsen. I dessa tider av prövning när vi befinner oss i livets ugn; Satan vet när och hur man kan fästa vår uppmärksamhet från Gud. Genom rädsla och oro avleds vårt fokus och vi förlorar Guds fred och börjar leta efter lösningar någon annanstans.

Fienden vill bedöva oss, när det här är den tid vi behöver för att vara vaken; en tid då vi bör återspegla en personlighet som står inför press mot världens gudar. Får vi se tillbaka på slutet av den här säsongen; ha blivit starkare i stående; litar på Gud och växer i tro.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan