TANKAR OCH ORD

tills Guds Ord har gått till uppfylllse

Belgisk statsman och socialistisk politiker, ”Mr. Europa ”, Paul Henry Spaak, en av grundarna av EU och Nato, gav anmärkningsvärt erkännande på 1950- och 1960-talet.

 

"Om någon finns någonstans som kan fixa det allmänna kaoset i världen - vare sig det är en människa eller en djävul - tar vi gärna emot honom och välkomnar honom."

www.historiasiglo20.org/pioneers/spaak.htm,

Spaaks uttalande var på ett sätt en profetia, för Uppenbarelseboken berättar om tio horn som enhälligt ger djuret sin makt och auktoritet.

 

6 Och de tio hornen du såg och vilddjuret, de ska hata skökan och göra henne utblottad och naken. De ska äta hennes kött och bränna upp henne i eld, 17 för Gud har ingett dem tanken att utföra hans plan och med ett och samma sinne ge sin kungamakt åt vilddjuret tills Guds ord har gått i uppfyllelse. 18 Och kvinnan som du såg är den stora staden som regerar över kungarna på jorden." 

Som red. citatet bevisar att Gud regerar även i tider av kaos.

 

03. Amerikanska demokrater har lovat att avlägsna president Donald Trump från Vita huset, om än våldsamt, men har sagt att våldsamma protester kommer att leda till kaos och kaos i den amerikanska regeringen, även om Biden vinner.

Gemensam nämnare för vänstern i det amerikanska samhället är hat riktat mot republikansk styre och fokuserat på personen Donald Trump.

 

Intern oro och kaos i USA ger ett utmärkt tillfälle för landets externa fiender att ingripa i USA: s interna angelägenheter.

Rapporter rapporterade tidigare koncentrationen av kinesiska trupper bakom norra gränsen i Kanada, å ena sidan, och Mexiko och Venezuela, å andra sidan, och Kuba.

 

Dessa styrkor skulle kunna korsa USA: s gränser, till exempel med FN-mandat. World Economic Forum i Davos gav sitt stöd till den stora återställningen, som innehåller flera poster, såsom att knyta den nya världsvalutan till guldstocken, vilket skulle ta bort US-dollarn från dess reservvaluta. President R Nixon tog bort USD från guldstocken 1971.

 

Bakom detta ligger rädslan för en kollaps av den amerikanska dollarn, som Kina och Ryssland har provocerat genom att erbjuda sin egen guldlänkade valuta istället.

Denna rädsla ses av Global Currency Reset.com som New Age-propaganda för att främja antagandet av en ny global valuta.

www.globalcurrencyresetfacts.com/,

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan