TANKAR OCH ORD

USA: s presidentval är en stor röra

 I en artikel publicerad av INN om valet säger Yitzhak Reuven, "Amerika valde en president: vi litar på Gud (Jehova)."
"En vänskap bygger på bestående tillit, orubblig tro och ren kärlek", säger författaren till artikeln.
"Vänskapen mellan Gud och Abraham innehåller det judiska folkets andliga DNA, som har fortsatt till denna dag (och fram till evigheten)."
"Att binda Abrahams enda son på altaret som ett offer till Herren var det sista testet för att skapa detta eviga förbund och lämnade Abrahams ättlingar som ansvariga aktiva partners för att göra världen stor igen." www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290579,
Jesus kallade också sina lärjungar vänner för att ”tjänaren vet inte vad hans herre gör.” (Johannes 15:15)

. Bill Gates, som upprepade gånger har dykt upp på världens mediekolonner och TV-skärmar och lovar ett internationellt vaccin till alla landets invånare till ett överkomligt pris, är inte en läkare, en epidemiolog, en virolog, en folkhälsoexpert, en ekonom eller till och med en student inom dessa områden, ledd av Bill & Melinda Gates. stiftelsen anser sig vara chef för dessa områden, inklusive COVID19-pandemin.

Bill Gates är världens näst rikaste man, vars rikedom har kommit till följd av de otroliga mängder pengar den har - direkt eller indirekt - dränerat till världens hälsoorganisationer, skolor och industri, inklusive media han kontrollerar.

Bill and Melinda Foundation finansieras av Bill and Melinda Gates Trust. Vinsten från investeringarna ger den finansiering som stiftelsen behöver. www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/290602,

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan