TANKAR OCH ORD

Stilla före stormen

 WWW.steve Quayle.com diskuterar utformningen och genomförandet av kuppet i USA i flera av sina publicerade artiklar. Några utdrag från dem:

Det finns likheter mellan revolutionerna i Rom, Sovjetunionen, Frankrike när balansen sönderfaller kring den spridda eliten.

Demokrater använder termen ”stor lögn” för att förstöra Amerika utan att skjuta. Om makt stjäls från presidenten, vad mer kan de göra: Ta din pistol; vaccinera dig med COVID19 obligatoriskt dödligt vaccin, socialt register definierar vad du kan göra vad du inte gör.

Uppmärksamhet Amerika: Var beredd på att okontrollerbara kan avslutas med denna varning: "Amerika, ditt land har fallit i händerna på statens fiende".

Om president Trump inte överlämnar makten till Biden förbereder BLM-ledda grupper sig för att ockupera regeringsbyggnader, inklusive Vita huset.

En amerikansk USPS-tjänsteman USPS är redo att vittna om att valurnorna var märkta för föregående dag, men märkte inte att de hade en osynlig vattenstämpel den 3 november. Avgifter förväntas.

Du kan komma åt länkarna till tidigare frågor via www.quayle.com.

Kol 2:15

15 Han avväpnade✱ härskarna och makterna och gjorde dem till allmänt åtlöje när han triumferade över dem på korset✱.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan