TANKAR OCH ORD

Stilla före stormen

 WWW.steve Quayle.com diskuterar utformningen och genomförandet av kuppet i USA i flera av sina publicerade artiklar. Några utdrag från dem:

Det finns likheter mellan revolutionerna i Rom, Sovjetunionen, Frankrike när balansen sönderfaller kring den spridda eliten.

Demokrater använder termen ”stor lögn” för att förstöra Amerika utan att skjuta. Om makt stjäls från presidenten, vad mer kan de göra: Ta din pistol; vaccinera dig med COVID19 obligatoriskt dödligt vaccin, socialt register definierar vad du kan göra vad du inte gör.

Uppmärksamhet Amerika: Var beredd på att okontrollerbara kan avslutas med denna varning: "Amerika, ditt land har fallit i händerna på statens fiende".

Om president Trump inte överlämnar makten till Biden förbereder BLM-ledda grupper sig för att ockupera regeringsbyggnader, inklusive Vita huset.

En amerikansk USPS-tjänsteman USPS är redo att vittna om att valurnorna var märkta för föregående dag, men märkte inte att de hade en osynlig vattenstämpel den 3 november. Avgifter förväntas.

Du kan komma åt länkarna till tidigare frågor via www.quayle.com.

Kol 2:15

15 Han avväpnade✱ härskarna och makterna och gjorde dem till allmänt åtlöje när han triumferade över dem på korset✱.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan