TANKAR OCH ORD

Vishet och förmaning...

En röst från Israel...

 Jag har följt Trump operera från det att han var presidentkandidat för första gången.

Återigen anklagades han för att ljuga, men utan undantag framkom det senare att han talade sanningen. Problemet var att han pratade om saker i deras egna namn, och inte på de strimlade politikernas språk, som förvirrade och skrämde dem när samvete ringde och rädsla brydde sig om att avslöjas när han lyssnade på Trump.

Detta har upprepats under den pågående valkampanjen. Trump är en man på plats, en robust murbrytare som inte blir avskräckt.

Demokrater är dåliga förlorare, och det är skrämmande att föreställa sig hur de skulle vara efter att ha fått makten i både kongressen och Vita huset. Demarit samlar redan in personlig information från republikanska supportrar och medlemmar för framtida bruk, där Fema-läger och guillotiner som förvärvats för dem kommer att distribueras.
thecommonsenseshow.com/conspiracy-martial-law-united-nations/american-resisters-face-nato-gun-confiscation-and-deportations-canadian-based-concentration,

 

 

Två månader efter skolans öppnande säger den israeliska civila administrationen att den EU-finansierade palestinska skolan i Ras Al-T är olaglig och bör demonteras.

 

Invånarna klagar över att de inte har något annat alternativ, eftersom endast 1,6% av den palestinska konstruktionen är lagligt godkänd.
Man behöver bara undra hur länge sådan olaglighet kommer att fortsätta och praktiseras huvudsakligen med europeisk finansiering, och man vet helt från början att de byggs av politiska skäl, sällan för att hjälpa människor.
www.timesofisrael.com/two-months-after-opening-palestinian-school-threatened-with-demolition/,

Ord.1:7


  • 7 Att vörda Herren
  • är början till kunskap,
  • men dårar✱ föraktar
  • vishet och förmaning.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan