TANKAR OCH ORD

Gud kan göra som i Ninive...

04. Tillförlitligheten och tillgängligheten av det internationella vaccinet har väckt allvarliga frågor efter att ett allvarligt misstag gjordes på måndag av vaccintillverkaren AstraZeneca och University of Oxford under vaccinens tillverkningsfas.

Felet upptäcktes under humantestning av vaccinet.
Det ursprungliga uttalandet berömde den höga effekten av vaccinet vid behandlingen av COVID19, men testerna tittade på två grupper av volontärer, den ena gav en hög mängd av vaccinet, den andra mindre, vilket inte uppfyllde förväntningarna.

I testerna gjorde gruppen som fick mindre vaccin mycket bättre än gruppen som fick den högre mängden vaccin.

Effekten av vaccinet var 90% i gruppen som fick mindre, men endast 62% i gruppen som fick mer. Testresultaten, som släpptes på måndagen, utformades för att testa det optimala antalet doser av vaccinet och dess säkerhet och effektivitet. Skulle resultatet bli bättre om vaccinet utelämnades helt?

Volontärer fick olika kombinationer och mängder vaccin för att försöka jämföra med varandra, liksom de som fick hjärnhinneinflammation eller saltlösning.
Som ett resultat av testresultaten diskuterades problemet och tillverkningsproblemet korrigerades, säger ett uttalande från universitetet och tillverkaren.

Testresultaten förvånade forskare, som är lika förbryllade som alla andra, inklusive volontärer, att vaccinet kan fortsätta att ges till människor./

Vi lever i sista tiden...men vi har möjlighet skyta detta lite framemot...Vi väntar på en väckelse ännu i norden men det kräver hel omvändelse och bön...Gud kan göra som i Ninive när vi går i säck och ber om nåd!!!

Upp 22:7 "Och se, jag kommer snart. Salig är den som håller fast vid profetians ord i denna bok."

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan