TANKAR OCH ORD

Genom tron förstår vi...

Vi behöver en omvändelse,Vi behöver lita på Guds Ord och låta oss helt i Hans omsorg. Vi behöver en banslig tilltro dessa märkliga tider.
Förändringen börjar inte med vad andra säger om dig utan vad du själv säger om dig. Vad säger Gud om dig? Stämmer det med hur du ser dig själv och vad du säger om dig själv?

Nu är tron ​​innehållet i det man hoppas på, beviset på det som inte syns. Ty genom det fick de äldste ett gott vittnesbörd. Genom tro förstår vi att världarna var inramade av Guds ord, så att det som ses inte gjordes av det som är synligt. Hebreerbrevet 11: 1-3 Tro är som en tank eller bulldozer som för oss framåt mot målet.

Bara vi, genom att tro på fiendens lögner och genom ogudaktiga tankar om oss själva kan bli stoppades, fastna på ett ställe. Genom att be och söka Gud, hitta ett syfte att investera ditt liv i. Vi skapades för att göra en förändring och tro är tänkt att ge genombrott i våra och andras liv. Guds ord ger oss så många exempel på trosfolk som var med om att göra stora förändringar i sitt samhälle och sin omgivning.


Heb 11:1 Tron är en övertygelse om det man hoppas, en visshet om ting som man inte ser. 2 Genom tron fick fäderna sitt vittnesbörd. 3 Genom tron förstår vi att universum har skapats genom ett ord från Gud, så att det vi ser inte har blivit till av något synligt

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan