TANKAR OCH ORD

DEN TREDJE HANUKKAH DAGEN


De händelser som för närvarande äger rum i Mellanöstern är HERRENS verk, då Han fortsätter processen av den fysiska upprättelsen av Landet och folket som förbereds för Israels kommande andliga upprättelse - den ultimata uppfyllelsen av Israels Hanukkah eller ett ’Åter dedikerat’ Israel. Landet har restaurerats, mer än 6,5 miljoner Judar har kommit hem och minst 1.000.000 Judar över hela världen är nu Messianska troende. Det finns även förberedelser som pågår för återuppbyggnaden av templet. Stenarna, prästens kläder, tillbehören har återskapats och även den erforderliga Röda Kvigan (som varit utdöd i 2000 år) har åter klonats från något DNA som hittades i ruinerna från Templet.

När det Judiska folket världen över börjar fira det historiska Hanukkah, skulle det vara fantastiskt om de icke-Judiska medlemmarna i Guds familj kunde stå med, och stå i gapet för de äldre bröderna och systrarna - det Judiska folket i Israel och i Nationerna. I slutändan kommer det Judiska folket att åter vara tillägnad HERREN. Samt då ett fysiskt Tempel i Jerusalem framträder, kommer. HELA Israel att bli ett Heligt Tempel - Guds Tempel. Detta åter hängivna Israel innefattar också de "inympade grenarna" som tidigare var icke-Judar (Ef 2:11)

Vi har alla kommit till Kungariket för en sådan tid som denna. En sådan tid av profetisk utveckling har inte setts sedan tiden för Yeshua. Jag vill uppmuntra oss alla, när vi nu är i Hanukkah säsongen, att åter överlåta våra liv till HERREN. Och vi alla måste be och .vara förebedjare som aldrig förr, för att skaror av det Judiska folket ska återvända till det Förlovade landet och sedan komma till tro på Templets verkliga ljus - YESHUA Messiaskungen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan