TANKAR OCH ORD

Tempel platsen
Jag tror att striden om tempelplatsen kör Israel till krig och "Jakobs nöd"

”Jerusalens mufti, Sheikh Mohammed Hussein, utsedd av den palestinska myndigheten, varnade på tisdag för försök från judiska grupper att öka sina besök på Tempelberget - "Vi bekräftar att den välsignade al-Aqsa-moskén, med hela sitt område med 144 dynamik (144 000 kvadratmeter), endast är muslim och muslim", sa shejken. "Icke-muslimer har ingen del där, inte i denna moské, skolor, kyrkor eller andra platser för tillbedjan."
Jordanien har än en gång fördömt judiska besök på Tempelberget som "oansvariga provokationer och strider mot internationell lag, juridisk och historisk jämvikt". Det jordanska utrikesministeriet sade i ett uttalande ”det fördömer Israels fortsatta förolämpningar mot Al-Aqsa-moskén / al-Haram al-Sharif”.
Med hänvisning till judiska besök på berget sade ministeriet: ”Skyddade av israeliska styrkor rusade extremister nyligen till en helig plats. Dessa oacceptabla och oansvariga provokationer är brott mot internationell rätt och en rättslig och historisk obalans som bryter mot Israels ansvar som ockupationsmakt i östra Jerusalem ”. > Mufti i Jerusalem: Tempelberget 'är islamiskt och bara för muslimer, det finns ingen plats för icke-muslimer'
(www.jihadwatch.org/2020/12/mufti-of-jerusalem-temple-mount-is-islamic-and -bara-för-muslimer-det-finns-ingen-plats-för-icke-muslimer)
Ord22:7 "Och se, jag kommer snart. Salig är den som håller fast vid profetians ord i denna bok."
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan