TANKAR OCH ORD

Vaka och be...

 Ryssland planerar att testa en 15 000 mil / timmars mobilmissil som kan kringgå alla försiktighetsåtgärder och förstöra ett område i Texas-storlek.Kreml specificerar att missilen har en räckvidd på 6 200 mil, bär 16 stridsspetsar och kan rocka alla försvarssystem.Missilen är känd som RS-28 "Sarmat Doomsday Missile", en tidigare version av vilken Nato tidigare kallades "Satans kärnvapen", enligt Zvezda, en rysk TV-kanal för försvarsministeriet."Missiltestning sker nu omedelbart", säger Alexei Krivotucho, Rysslands biträdande försvarsminister.www.thesun.co.uk/news/13629490/russia-unstoappble-nuke-missile-destroy-texas/,

Avgrunder öppnar sig...

Men det är trotts allt bara genom att läsa och studera Bibeln som vi kan få reda på vad som står i Ordet..Matt 7:7  Be, och ni ska få. Sök, och ni ska finna. Bulta, och dörren ska öppnas för er. Jeshua lovade  att i vår längtan verkligen få veta alla hemligheter i Guds Ord ställs våra sinnen lätt vidöppna inför allt som predikas och undervisas.

Vi är inte  immuna mot att bli lurade precis som Adam och Eva blev en gång. Jeshua sade angående vår tid: " se till att ingen bedrar er" Matt:24:4 Inte ens andliga upplevelser,syner och uppenbarelser är att lita på med mindre än att de är helt överstämmande med hela det Ord som Herren genom årtusenden vakat över och bevarat.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan