TANKAR OCH ORD

Skaffa läkedom åt deras land

USA s vise president Mike Pence har gett sina tankar... 

 

Pence påminde om gamla bibliska verser som har använts i nödsituationer under århundradena.

14" men mitt folk, som är uppkallat efter mitt namn, ödmjukar sig och ber och söker mitt ansikte och omvänder sig från sina onda vägar, då vill jag höra det från himlen och förlåta deras synd och skaffa läkedom åt deras land"

2 Krön.7:14 

Pence delade också sitt eget personliga vittnesbörd.

 

Han berättade om en präst han träffade och som hade hållit väckarmöten på 1970-talet. Den sista kvällen beklagade han de regn som hade börjat, men i sitt brev till Pence, "Jag var inte medveten om att den kommande USA: s framtida vice president gav sitt liv till Jesus Kristus."

 

Pence påminde om orden som han hörde i Johannes 3:16 för första gången: "Ty så älskade Gud världen, att han sände sin enfödde Son, så att den som tror på honom inte skulle förgås."

 

Pastorn sa till Pence, "Mike, efter att ha hört det beslut du fattade den kvällen insåg jag att om saker inte går som vi förväntade oss, kommer de att gå som han förväntade sig."

 

Pence sa att "den här historien gäller USA nu".

På grundval av detta tror han: "Om vi ​​håller fast vid honom - kan vi komma över dessa utmanande tider och läka detta land och inspirera människor överallt".

www.wnd.com/2021/01/pence-inspires-georgia-personal-christian-testimony/,

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan