TANKAR OCH ORD

En artikel av Media Line

SÖNDAG 24.01.2021

01. En artikel av Media Line och publicerad på ynetnews.com syftar till att ta reda på den nuvarande politiska situationen i Israel och dessutom USA: s president och utrikesdepartementets inflytande på Israel i de val till vilka världens enda judiska stat går den 23 mars 2021, för fjärde gången på fyra år. 

Som allmänt har rapporterats i media valdes den demokratiska kandidaten Joe Biden till USA: s 46: e president och avlade ed den 20 januari 2021.

En artikel i Media Line förklarar hur amerikanska presidenter traditionellt har försökt påverka det israeliska valet, vissa mer försiktigt, andra ännu mer framträdande, till och med att skicka sina egna valtekniker för att hjälpa det lokala, valda partiet och den potentiella premiärministern.

 

Det blev tydligast under president Donald Trumps tid, som hjälpsamt gav ”politiskt betydelsefulla gåvor” på valets sista meter. Hur viktigt de har varit att övertyga väljarna är alltså en fråga för närmare granskning.

 

Som USA: s president och hans vice president är stångparet Joe Biden / Kamala Harris en outforskad storlek som man har försökt att klargöra utifrån deras tidigare uttalanden.

www.ynetnews.com/magazine/article/B1ddPmvyu,

.4 Mos 7:84Detta var vad Israels ledare skänkte till altarets invigning när det smordes: tolv silverfat, tolv silverskålar och tolv guldskålar.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan