TANKAR OCH ORD

Guds Namn är viktigt...

 

Må vi hålla oss fokuserade och lyssna till varningen i Matteus 25:13 ”Var därför uppmärksam, för ni känner varken dagen eller den stund då Människosonen kommer"

Vi har en kallelse som är högre än att bara fungera inom världssystemet. Har vi drivits av banan av fienden? Han vet att han inte kan besegra Gud, men genom att dra vår uppmärksamhet och bära oss ut kan fienden placera oss för att komma in i det souliska riket. Medan vår plats är att söka Guds ansikte i bön, tillbedjan och intim tid tillbringat med Honom.

 

5mos 5:11 Du ska inte missbruka Herren din Guds namn, för Herren ska inte låta den bli ostraffad som missbrukar hans namn.

Upp 3:12 På honom ska jag skriva min Guds namn och namnet på min Guds stad, det nya Jerusalem som kommer ner från himlen, från min Gud, och mitt eget nya namn."

Guds Namn är så viktigt att Han gör allt för Sitt namns skull. Det finns mycket djupade hemlighet i detta. Inatt vaknade jag när jag lyssnade Guds Anders vädjan att lyfta upp detta i våra liv.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan