TANKAR OCH ORD

Judea och Samaria tilhör Israel...

- Den årliga statistiken över befolkningen i Judeen och Samaria, som publicerades i januari och presenterades av Baruch Gordon, en nära kollega till före detta Knesset-medlem Yaakov Katz, visar vikten av judiska städer och samhällen. en fullständig sammanbrott av befolkningen jämfört med det senaste decenniet, som upplevde en överraskande befolkning km. 54% tillväxt, 2,62% ökning, men år 2020 kommer Israels befolkning att öka med bara 1,7%, eller 17% om fem år.

Som svar på frågan om framtiden för Judeen och Samaria under Bidens regeringstid sa Gordon bland annat: ”Alla de amerikanska regeringarnas planer har kommit i historiens skräp. Det hebreiska folkets återkomst till sina forntida städer och byar i Judeen och Samaria är kraftfullare än USA: s utrikespolitik, inklusive president Bidens. Vi är här för att stanna. ” "Dessutom förutspår Abrahams fyra avtal med fyra arabiska länder, trots PA-arabiska protester, erkännandet av arabvärlden av de rådande fakta om judarnas permanenta närvaro i Judean och Samaria-regionerna." Rapporten kan fritt beställas i pdf-format markerat på e-postlistan: WestBankJewishPopulationStats.com www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/295546,

 


2 Kung 18:10
De intog det efter tre år i Hiskias sjätte regeringsår. Under detta år, som var Israels kung Hoseas nionde regeringsår blev Samaria intaget.


 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan