TANKAR OCH ORD

Jag tror att Han väntar på oss.
15. Uppskattningsvis 10 000 personer deltog i begravningen av den ultraortodoxa rabbinen Meshulam Soloveitchik, som dog av COVID19 vid 99 års ålder. Gatorna som var nära ceremonilokalen var full av minnesfilthattar utan den minsta ansträngningen att bilda mindre grupper eller avstånd från varandra. Polisen lyfte upp händerna och uppgav att de inte hade någon chans att kontrollera en så stor massa människor. En video av begravningen av rabbin Yitzchok Scheiner, som själv motsatte sig massmöten, visar hopplösheten i situationen att följa instruktionerna. BlueWhite ordförande, försvarsminister Benny Gantz sa efter begravningen att myndigheterna är maktlösa att genomföra lika COVID19-låsning och avståndskrav för olika etniska grupper. Gantz antydde att han inte skulle stödja den nya uteslutningsregeln om samtidigt de böter som åläggs dem som bryter mot reglerna skulle fördubblas, som Bibi vill. ”Vi accepterar inte fortsättningen av ineffektiv låsning. Miljontals familjer och barn är inlåsta i sina trånga hem i ett försök att följa instruktionerna, samtidigt som tusentals deltagare i den ortodoxa massan samlas för begravningar, de flesta utan ansiktsskydd. Detta visar hur selektiva instruktionerna är. Det finns ingen information om rättvisa. ” Gantz analyserade. www.timesofisrael.com/liveblog-january-31-2021/,
 

 

Dagarna är här när vi måste vara flitiga att sätta på oss hela Guds rustning så att vi inte svarar på allt vi har gått igenom och kommer att ställas inför på ett sätt som förvånar oss till och med. Vi kan fråga, är det verkligen nödvändigt att dessa händelser äger rum? Varför kan inte Gud helt enkelt avslöja sig för hela mänskligheten? Behöver vi verkligen gå igenom denna process, denna utveckling av händelser? 

  

Låt oss vara flitiga att söka intimitet med Jeshua och be till Fadern med våra hjärtan; fylld med hans Ande även när vi fortfarande är i köttet. Jag tror att Han väntar på oss. 

Kol3:5-6 5 Döda därför era jordiska begär: sexuell omoral, orenhet, lusta, ont begär, och girigheten som är avgudadyrkan. 6 Allt sådant gör att Guds vrede drabbar olydnadens barn.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan