TANKAR OCH ORD

Israels folk betalar konsekvenserna...?

TISDAG 02.03.2021
01. ”Regeringens beslut att låta nivåerna 7-11 gå tillbaka i sin klass börjar se ut som att regeringen tror att våra barn behandlas som marsvingrisar för att testa effekten av COVID21-vaccinet för att få några politiska löspoäng, ”Skriver ynetnews yttrande.
Värst av allt, i detta regeringserbjudande till PILZER-vaccinanläggningen fungerar hela Israels 9,25 miljoner som en marsvin, vars reaktioner och konsekvenser regeringen ständigt informerar växten, som öppet erkänner sin användning av det israeliska folket till testa vaccinet över hela världen.
Både Pilzer- och Moderna-vacciner har bara testats två gånger, men ett tredje test, som WHO anser är nödvändigt, saknas från båda företagen. Det bör också ta hänsyn till de långsiktiga konsekvenserna av vaccinet, som normalt tar 3-6 år att testa. Detta är vad Pilzer-företaget nu gör i Israel på bekostnad av sina skattebetalare.
www.ynetnews.com/article/ryptFS5GO,

 

Vi läser  i veckan om lösepenningen...det känns märkligt just denna tid...!!!

“Men Satan trädde upp mot Israel och uppeggade David till att räkna Israel. Då sade David till Joab och till folkets befälhavare: ‘Gå och räkna Israel, från BeerSheba till Dan, och ge mig besked så att jag får veta hur många de är.’ Joab svarade: ‘Må HERREN föröka sitt folk hundrafalt. Min herre och konung, är de inte alla min herres tjänare? Varför begär då min herre sådant? Varför skulle man dra skuld över Israel genom detta?’ Men kungens ord stod fast mot Joab.” (1 Krön 21:1- 4) 

“Ni vet ju att det inte var med förgängliga ting, med silver eller guld, som ni blev friköpta från det meningslösa liv ni ärvt från era fäder, utan med Messias dyrbara blod, som med blodet av ett lamm utan fel och lyte.” (1 Pet 1:18-19)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan