TANKAR OCH ORD

Håll er vakna!

02. Österrikes och Danmarks ledare har beslutat att söka samarbete på samma sätt som Israel i kampen mot coronavirus COVID21.

Ledarna för Österrike och Danmark kommer att besöka Israel för att bilda en internationell vaccinationsallians.

Före den planerade resan anklagar de danska myndigheterna Israel för att inte vaccinera folket på Västbanken eller Gaza: ”Apartheid och globalisering borde inte gå hand i hand” de vägledar sina ledare.
Hur som helst har dessa länder uppstått mot hur EU-ledare administrerar vaccinationer för att samarbeta med Israel för att utveckla ett andra generationens vaccin mot den internationella pandemin och dess mutationer.
www.anthonypatch.com/about/itemlist/category/1-main,

 

Utöver allt finns det artiklar i världsmedia om en helt ny utveckling baserad på nano-konstruerade klistermärken med fingertoppen, som rapporteras godkännas av myndigheterna senare i månaden. Enligt media är deras införande obligatoriskt.

 

Experter som har grubblat genom denna utveckling säger att detta kanske mest påminner om manifestationerna av odjuret och antikrist som nämns i Nya testamentet, som samtycke kan vara dödligt för.
(Upp 13: 15-18).

 

Enligt klimatforskare har dock den internationella pandemin en positiv konsekvens: de förreglingar som meddelats för att förhindra spridningen av pandemin har lett till en historisk minskning av C02-utsläppen med en varning om att liknande förreglingar kommer att behövas vartannat år för att möta Paris. Klimatavtal. (theblaze.com/news/lochdown-co2-emissions - paris - Biden? utm_medium)

Mar13:35 Var därför vakna! Ni vet inte när husets herre kommer, om det blir på kvällen eller vid midnatt eller när tuppen gal eller på morgonen. 36 Se upp så att han inte plötsligt kommer och finner att ni sover. 37 Och vad jag säger till er, det säger jag till alla: Håll er vakna!"

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan