TANKAR OCH ORD

Herrens Ankomst är nära

Vi lever mycket nära Herrens ankomst,och antikrist/antimessias tid förbeder detta.

https://www.svt.se/nyheter/pavens-besok-vacker-hopp-for-landets-kristna

 

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/angerfull-pave-pa-fredsresa-till-irak

 

 

Drömresa

Det sägs att det är första gången en påve besöker Irak. Då är det ändå landet där profeten Abraham ska ha fötts, som hyste Babylons murar och där många av historierna i bibelns Gamla testamente utspelar sig. 

Det är en gammal önskan hos påven att få resa till Abrahams födelseplats Ur, berättar kardinal Anders Arborelius.

Även många muslimer välkomnar det här besöket. Påven ska stanna i fyra dagar och besöka flera städer och bland andra möta Iraks högsta Shiamuslimska ledare Storyatolla Ali al-Sistani SVTNyheter

 

 

Jag har kopierat från ELIA  BÖNEARME

 

Vi tror att detta är en tid av födslovåndor inför Messias ankomst. Det är bara han som kan samla Israels splittrade nation under sina vingar. Längtan efter Messias har förmodligen aldrig varit större i modern tid än den är just nu bland det judiska folket. Den 21 februari i år, klockan 18 lokal israelisk tid, förenades judar av alla kategorier runt om i världen, askenasiska, sefardiska, religiösa och sekulära, för första gången i historien i en gemensam bön till Gud att Messias ska uppenbaras (@AllJewsAsOne, 2/22/2021). Så här lyder bönen som alla bad:

 

"Universums Herre, vi Israels barn, alla förenade just nu runt om i världen, ropar till Dig. Ta emot vår bön i nåd och barmhärtighet. Vi tackar Dig uppriktigt för alla Dina dagliga välsignelser. Men vi tackar Dig också för att Du sänder Mashiach för att befria oss i barmhärtighet från vår alltför långa förskingring och lidande, för att skapa fred i världen. Vi kan inte vänta längre! Vi önskar också att Ditt Stora och Enda Namn ska uppenbaras och Din närvaro komma tillbaka till det återuppbyggda Beit Hamikdash, det Heliga Templet. Hör, Israel, Herren vår Gud, Herren är en."

 

Jakob 5:8 Ha också ni tålamod och styrk era hjärtan, för Herrens ankomst är nära.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan