TANKAR OCH ORD

King of Kings och Lord of Lords

Idag finns mycket diskution om den demostation som var i söndags under mitt fönster...Det fanns mycket lung stämning ...jag såg allt under mitt fönster och undrar vad och vilka nyheter kan vi lita på?

David och Josie har gett sitt månarsbrev och jag kopierar lite av deras upplevelse sista tiden...

 

 -hade inte tillbringat någon tid med våra andra familjemedlemmar på mer än en månad så det var en sann välsignelse när vi släpptes för att besöka varandra igen. Israel leder världen när det gäller vaccinering av sina medborgare, ett faktum som inte alla gläder sig över. Det finns ett antal israeler, inklusive några messianska troende som anklagar P.M. Netanyahu för att volontärerna i Israel frivilligt är marsvin eller testfall för vacciner som fortfarande är i experimentstadiet, utan någon långsiktig analys tillgänglig utan folkets tillstånd.

 

 Vid denna tidpunkt ser resultaten som offentliggörs ut av hälsovårdsministeriet bra ut med 94% skyddsnivå och mycket låga procentandelar av personer som upplevde allvarliga biverkningar eller till och med dödsfall som ett direkt resultat av vaccinerna. Be att regeringen och hälsovårdsministeriet ska lyckas besegra Covid-viruset.

 

Under avslutningen fortsätter vi eftersom världen vi var vana vid blir mycket annorlunda. Det verkar som att vi snabbt går in i händelserna i Matteus 24 och Lukas 21. Jag menar inte att vara en Jeremia eller en pessimist, men i dessa 2 bibliska kapitel finns det ingen omvändning av de förvärrade händelserna, situationen blir bara värre förrän Yeshua återvänder för att ta över världen som King of Kings och Lord of Lords. Så vi förväntar oss inte mycket av att saker går tillbaka till hur de var innan Covid träffade.-

Heb 12:1,4 Än har ni inte gjort motstånd ända till blods i er kamp mot synden.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan