TANKAR OCH ORD

Alla behöver läsa Ordet och söka Herren

Alla invånare i världen kommer så småningom att vaccineras och också utrustas med ett mikrochip, säger rapporten. Motståndarna kommer att behandlas hårt. Mikrochipet kommer att bestämmas i USA den 23 mars 2021.

I England kommer regeringen sannolikt att införa nödlagar för att ta bort farliga "falska nyheter" från allmänheten innan COVID19-vaccinationslagstiftningen, som Labour kräver.

Oppositionsministrarna efterlyser ”ekonomiska sanktioner för sociala mediegrupper som inte screenar antivaccinationsinnehåll ur det material de publicerar”. De förklarar att dessa motståndsgrupper på nästan 100 000 användare kan hittas på några sekunder genom att gå igenom t.ex. Material publicerat av FB.

Många kristna webbplatser (CrossWalkCom) förespråkar vaccination och till och med ett mikrochip och hävdar att de inte är tecken på odjuret, och notera att de inte bidrar till antikristens utseende.
hnewswire.com/brute-force-will-now-be-used-by-governments-around-the-world-to/,

 
  
 
RNA-baserade vacciner riskerar att orsaka specifika motsatser. En sådan motsatt situation är en prionbaserad sjukdom som orsakas av aktiveringen av nativa proteiner för att bilda prioner. En mängd data har publicerats som visar involveringen av RNA-bundna proteiner i flera nurologiska sjukdomar, inklusive Altzheimers och ALS. TDP-43 och FUS är de bästa studierna av dessa proteiner.
Det PFTZER RNA-baserade COVID19-vaccinet godkändes av amerikanska FDA för akut användning utan långvariga säkerhetsdata. Bekymmer för säkerheten för detta vaccin En studie genomfördes för att avgöra om vaccinet potentiellt kan orsaka prionbaserad sjukdom. hnewswire.com/brute-force-will-now-be-used-by-governments-around-the-world-to/, Prionsjukdom orsakas av att ett normalt prionprotein som är på ytan av en normal cell blir onormalt, orsakar en blockering i hjärnan och skadar dem. Sådan onormal ackumulering av protein i hjärnan kan orsaka minnesförlust, personlighetsförändringar, rörelseproblem och stroke. www.google.com/search?
 
client=opera&q=prion+disease&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8  J.Bart Classen, MD, från Classen Immunotherapies, inc., Publicerade en artikel som visar att COVID19 RNA-baserade vacciner kan orsaka Prionsjukdom. Inledningen till artikeln lyder som följer: Vacciner har visat sig orsaka ett antal kroniska biverkningar senare. Några av dem, såsom typ 1-diabetes, kanske inte förekommer förrän 3 till 4 veckor senare i frekvensen av fallen, vilket överskrider frekvensen av allvarliga infektionssjukdomar som vaccinationen var avsedd att förhindra. Denna typ av diabetes är bara en av många immunfokuserade vaccininducerade sjukdomar, kroniskt sent uppträdande, som kan bli ett allvarligt folkhälsoproblem.
 

Upp 19:11
Och jag såg himlen öppen, och se: en vit häst, och han som satt på den heter Trofast och Sann, och han dömer och strider i rättfärdighet.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan