TANKAR OCH ORD

Hans uppståndelsens kraf

KORSETS KRAFT

 

BÖN OCH FASTA FÖR NORDEN 22-28 mars, 2021

Joels profetia om Andens utgjutande i den sista tiden föregås av tre uppmaningar till fasta och omvändelse. Nu kallar Gud oss att gå in i fasta och bön för våra länder i Norden. Vi utlyser nu en bönevecka för Norden veckan före påsk, varav tre dagar med fasta 22-24 marsLäs hela uppropet här!

Vi lever i en allvarlig tid. Vi behöver ge våra liv helt till Herren och ropa omvändelse.

Både Norden och Israel måste söka Herren med bön och FASTA.

David skriver...

 

Jag vill nu dela med mig en positiv utveckling som kommit ut ur bön- och fastedagen för Israels frälsning ...... Han som tog initiativet, var den Messianska Judiska evangelisten och den broder som vi 1995 började vår tjänst tillsammans med. Sedan en tid tillbaka har vi haft ett litet bönemöte via Zoom varje måndag och torsdag. Efter den 12 timmar långa böne- och fastedagen den 21 februari, har HERREN talat till oss om att månatligt återkommande be och fasta för det Judiska folkets frälsning. Tiden börjar bli mycket knapp, sommaren är nästan över och de allra flesta av det Judiska folket hinner inte bli räddade. (Jeremia 8:20)

 

De galna händelser som äger rum i världen i dag, tyder på att slutet på tidsåldern närmar sig snabbt. GUD rör sig och kallar Israel och Nationerna till omvändelse. Vi måste alla öka ansvaret av bära vår börda för de förlorade och uttrycka det i bön, fasta och evangelisation. Men var noga med att komma ihåg Romarbrevet 1:16 ”Jag skäms inte för evangelium. Det är en GUDS kraft som frälser var och en som tror, först Juden”….

 

 

”Ty jag vill lära känna honom och hans uppståndelses kraft och få känna delaktighet i hans lidanden, i det jag bliver honom lik genom en död sådan som hans.Fil 3:10 (1917 års övers.)

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
Du gillar den här sidan