TANKAR OCH ORD

Ps 20:2 Må Herren svara dig på nödens dag, må Jakobs Gud...

04. Den argaste Gallup före valet visar att Israel går mot en återvändsgränd. Enligt Gallup som släpptes på lördag kommer Likud-kolonin, ledd av Netanyahu, att få stöd av 61 parlamentsledamöter - förutsatt att Yamina, ledd av Naftali Bennett, går med på en regering ledd av Netanyahu.

Bennett, som ger tillgång till premiärministerns boll, om än genom att växla med Bib, har inte meddelat sin slutliga position och blinkar också för Lapid.
Netanyahu förkastar för sin del den rotation som visade sig vara dyr för folket i deras dubbla ministerpositioner och obrukbar i praktiken.

TV-kanalen Kan gav Bikud-ledda Likud 31 platser; Yesh Atid får 19 delegater; New Hope och Yamina kommer att få nio representanter, den israelisk-arabiska gemensamma listan kommer att få 8 representanter; Shas 8 och UTJ och Israel Beitenu 7 representanter vardera.
TV-kanal 11 ger anti-Bib-blocket 56 platser och det Bib-ledade blocket 51 platser.
Yamina och Ra´am har inte angett med vilka de kan alliera sig.
Labour och det religiösa zionistiska partiet kommer att ta emot fem representanter vardera, SiniWhite, Meretz och Israel Beitenu kommer att få fyra representanter vardera, vilket bara överskrider röströskeln.
www.jpost.com/israel-elections/israel-elections-final-polls-suggest-continued-political-deadlock-662567,

 

08. En drönerskvadron med små flygplan inrättas för att leverera mat och medicin, till och med pizza, till israeler inom en snar framtid.
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/298881,

09. Ett obegränsat antal människor kan nu resa till Israel utan behov av ett särskilt tillstånd från undantagskommittén. Portar till Egypten kommer också att öppnas.
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/298865,

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan