TANKAR OCH ORD

Biblisk Påsk, Pesach börjar...

Påsk 2021

På bibelns tid räknades alltid varje månad från den dag då den nya lillamånskäran blev synlig på himlen.Idag tittar vi almanackan för att se vilken dag det är. Den hebreiska almanackan avviker dock tyvärr ofta från det tecken som Gud satt på himlen för att avgöraviken dag som är nymånadsdag. Detta i sin tur påverkar vilka dagar vi firar Herrens Högtider på.

Enligt den hebreiska almanackan 14 nisan, 27 mars Sedermåltid och 15 nisan,28 mars är första Påsksabbaten, första dagen i det osyrade brödets högtid.

 

Jag fick en hälsning från Israel idag och kopierad den hit....

 

Pesach fest

 

Under det senaste året har tiotusentals israeliska familjer kastats i fattigdom. Tusentals företag har kollapsat och arbetslösheten har ökat katastrofalt. Det finns tusentals familjer som inte har råd att göra Seder pesach, som börjar ikväll. Lyckligtvis finns det några lokala välgörenhetsorganisationer som har arbetat för att skaffa tillräckligt med mat för familjer för en cedermiddag. Det judiska påskbordet med dess detaljer förkunnar Messias död och uppståndelse, även om denna betydelse fortfarande är dold för de flesta deltagares ögon. Messianska judar i Israel och diasporan ber för de judar som ännu inte känner Yeshua om sin Messias. Be också för denna Pesach så att Messias ansikte kan synas för dem.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan