TANKAR OCH ORD

Missa inte den första kärleken

Missa inte den första kärleken

himlen tv7 ikväll kl 21.15
Predikan av Jan Sköld

Vetlanda Friförsamling - Väckelsemöte

Starka predikningar av brinnande och frimodiga predikanter om aktuella teman för vår tid. Vetlanda Friförsamling är en fristående, samfundsoberoende, evangelikal, lokal församling som står på hela Bibelns grund.

Detta innefattar allt från jordens skapelse till Jesu död på korset och Hans uppståndelse från det döda. Vidare löftet om en himmel för dem som tar emot Jesus och bekänner Honom som herre i sitt liv och som sedan låter döpa sig till Kristus.

---------------- 

08. Joe (Joseph) Biden, vald president till USA, vars mentala och fysiska tillstånd är ett återkommande problem bland både demokrater och utländska anhängare, lovade 90 miljoner dollar till PA / PLO och informerade kongressen om endast 15 miljoner dollar för okänd skäl, vad som kritiserades i kongressen.

 


Under president Donald Trump avslutade PA / PLO sin relation med Vita husets regering, men Joe Biden lade till ytterligare en sjöstjärna till Mahmoud Abbas uppvaktning: Han lovade att stödja en tvåstatslösning för att lösa konflikten mellan judar och PA-araber.

 

Med detta löfte bekräftade Biden den amerikanska regeringens och Jordaniens ståndpunkt att Israel ockuperar Judeen och Samaria och att de judiska samhällen som byggts där är olagliga.
www.timesofisrael.com/after-restoring-aid-to-palestinian-biden-endorses-two-state-solution/,

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan