TANKAR OCH ORD

Herren kan uppfylla sina löften

 

 

03. Utrikesministern i Vita huset Biden-regeringen har oväntat avslöjat principen om en tvåstatsstat som har lidit naturlig död och begravts officiellt, som en lösning på den israelisk-palestinska konflikten.

 

  I ett telefonsamtal nyligen med utrikesminister Gabi Ashkenazi försäkrade den amerikanska utrikesministern Anthony Blinken att för att lägga grunden för främjandet av tvåstatsprincipen måste ”israeler och palestinier åtnjuta lika stora mängder frihet, säkerhet, välstånd och demokrati".

 Författaren till artikeln, Michael Fenenbock, ser ett otroligt cyniskt uttalande här, eller snarare inte, eftersom det ger Gabi Askenaz ett tydligt kommando och kommando, vilket väcker en förvirrad fråga:

 

”Vad fick den amerikanska utrikesministern att böja sig för att Palestina står på lika villkor med Israel, som är den enda sanna demokratin i Mellanöstern? Är Palestina verkligen lika Israel? ”

 

Varför vill Biden-regeringen erkänna palestiniernas önskan att stjäla? När allt kommer omkring har det aldrig funnits en palestinsk stat; Vad sägs om kravet att stoppa antisemitism i palestinska skolor? Kan USA kräva ett slut på PA: s förstörelse och exploatering av judiska historiska platser?

 

 

 

Artikeln listar många offentligt kända PA-missbruk av sina medel och många andra.

Förbereder Biden-regeringen ett uttalande som förnekar Israels existens att ersätta det med en rasistisk tyrannisk regering?

www.ynetnews.com/article/rJ5AhARBu, 

 

 

 

1 Mos 18:19 Jag har utvalt honom för att han ska befalla sina barn och efterkommande att hålla sig till Herrens väg och handla rätt och rättfärdigt, så att Herren kan uppfylla sina löften till Abraham.”

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan