TANKAR OCH ORD

att göra Guds vilja

Gud lever i oss, Han är inte någon bild på sidan. Det är viktigt att vi i alla situationer inser att Han alltid är med oss och att vi ska prata med Honom. Han är vårt hopp och vår säkerhet. Så om Jeshua följer med mig betyder det att jag måste ta hänsyn till honom när jag gör mina dagliga val. Mina handlingar ger honom antingen en del eller skjuter Honom åt sidan.

 

Det är viktigt att förstå att vi är de som byter tanken från att det är jag och mitt beslut och förmågor till att jag är en del av något mycket större. Jag är en del av Guds system och jag borde fråga vad Hans plan är för mig.  

Det kanske låter för enkelt för vissa men är det inte ett praktiskt sätt att titta på alla skrifter som talar om att Gud alltid är med oss och hur vi lever i Honom och Han i oss? Gud ger aldrig upp oss utan väntar alltid på vår återkomst. Han är densamma igår, idag och för alltid.

 

Låt oss be att vi kan vara en återspegling av Jeshua i våra liv. Att vi alltid kommer att hittas där Faderns plan leder. Må Helig Ande alltid vägleda oss på de vägar som våra liv tar oss.

 

Heb 10:36 Ni behöver uthållighet för att göra Guds vilja och få vad han har lovat.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan