TANKAR OCH ORD

Blir det Regering?

VD för Pfitzer förutspår att p-piller som kan användas för att behandla COVID19-drabbade kommer att vara färdiga i slutet av 2021. Det är inte känt var de distribueras, men knappast tandläkare som har rätt att sticka sina patienter mot viruset. Biträdande hälseminister för sin del räknar med att alla tidigare införda restriktioner och regler kan upphävas efter 3 veckor.

www.timesofisrael.com/pfizer-ceo-pill-for-treating-covid-could-be-available-by-end-of-2021/,

03. Enligt en färsk rapport diskuterar Yamina och New Hope för att förena parterna. Detta skulle ge potentiell premiärminister Bennett stöd av 13 parlamentsledamöter i Knesset.
Mitt-vänster-koalitionen har också nått en återvändsgränd i ett försök att avgöra hur koalitionens ministrar ska delas mellan parterna.
Netanyahu och Gantz undertecknade ett avtal om en intern uppdelning inom regeringskoalitionen, som också kommer att gälla för den nya koalitionen såvida inte lagen ändras. Som ett resultat har den nuvarande regeringen 36 ministrar, hälften från Likud, hälften från SiniWhite.
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/305245,
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/305242,

 


2 Mos 15:18
Herren ska regera alltid och för evigt.”

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan