TANKAR OCH ORD

fungerande regering ?

Rom 2:19Du ser dig som en vägledare för blinda, ett ljus för dem som vandrar i mörker, 

 
Premiärminister Benyamin Netanyahu har fram till midnatt på tisdag för att bilda en fungerande regering, annars kommer president Rivlin att överlämna uppgiften att bilda en regering till Yesh Atid-partiets ordförande Yair Lapid med partier i opposition till Netanyahu.
 
 
Emellertid säger Yamina partiformann Naftali Bennett att han innehar ett mandat som gör det möjligt för honom att samla fler lagstiftare för att stödja honom än Lapid. Enligt lagen kan president Rivlin välja att bilda en ny regering i Knesset, vilket tillåter någon av dess medlemmar chansen att få stöd från 61 parlamentsledamöter, men dess chanser är små, vilket leder till ett femte val på två år. Om Rivlin tillåter Lapid att bilda en regering har han 28 dagar på sig att bilda en ny regering.
 
Direktören för Yes Atid sa på måndagen att han var redo att överlämna premiärministerns uppgifter först till Bennett i enlighet med deras nyckelavtal, men Lapid bör övervaka en viktig organisationskommitté i Knesset och främja lagar för att förhindra Netanyahua från att bli premiärminister när anklagas för korruption.
 
Den sionistiska ledaren Bezalel Smotrich, som inte vill ändra sin motstånd mot uppväxten av Islamiska Ra'am, är fortfarande i kistan. Netanyahs sista hopp var att Gideon Saar från New Hope-partiet kunde gå med i regeringen, men Saar torpederade det eftersom det skulle tillåta Netanyahu att bli premiärminister efter att ha tjänat Bennett i ett år. www.ynetnews.com/article/rygPiLAw00,

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan