TANKAR OCH ORD

Men dem som skipar rättvisa

 

[Ny artikel] Torsdag 06.05.2021

 

TORSDAG 06.05.2021

01. Netanyahus välkända magi räckte inte den här gången för att bilda en högerregering, och han blev därför besviken över att se från sidan när president Reuven Rivlin överlämnade Bibens återställda mandat till Yesh Lapids partiformann Yair Lapid.

 

Det är också presidentens plikt att kontrollera att den person till vilken mandatet delegeras har en verklig chans att bilda en livskraftig regering. Är det, kommer att överleva om några veckor.

 

 En annan kandidat, Naftali Bennett, försökte till sista tiden att övertyga media, och även Rivlin, att han skulle kunna bygga regeringen med stöd från de erforderliga 61 parlamentsledamöterna, vilket Lapid inte hade kunnat demonstrera.

Presidenten har dock rätt att utöva sitt eget gottfinnande när han väljer regeringsform.

 

Rivlin försvarade sin ståndpunkt och sa att Netanyahu misslyckades med att bilda en högerregering, så nu är det Lapids tur att bygga en centrum-vänsterregering, även om han bara kunde visa stöd från 56 parlamentsledamöter.

www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/305633,

 

03. Ayelet Shaked, tidigare justitieminister för Yamina-ledarduon, försvarade Bennett och sa att han hade följt Bennetts ansträngningar att bilda en högerregering, "att göra vad han kunde och mer".

 

   "Naftali gick in i förhandlingar med Netanyahu med rena händer, med ett öppet hjärta och sinne, satt i nattförhandlingar, mötte alla, vred varje sten för att uppnå målet, gör allt för att förhindra ett nytt val."

 

 Vad Shaked ber om är att avstå från ilska och utnämning och försäkra Yamina att förbli höger och sträva efter högerregering.

 "Vi arbetar tillsammans och med Guds hjälp kommer vi att lyckas."

 www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/305648,

 

13. Varför blir vaccinerade friska människor sjuka? Forskning från Salk Institute tvivlar på nuvarande experimentella genetiska forskningsvaccinationer som kan sätta människor i hög risk.

 

”Beräkningen av risk / belöning är helt tydlig: Experimentell vaccination är onödig, värdelös och farlig. Experimentella COVID18-vaccinationer som är godkända, tvingade eller övervakade av deras operatörer utgör en allvarlig, onödig och orättvis medicinsk risk för befolkningen och patienterna. ' Läkare för covid etik, 29. 04.2021

www.theburningplatform.com/2021/05/05/new-report-sheds-light-on-vaccine-doomsday-cult/

 


Ord 24:25
Men dem som skipar rättvisa ska det gå väl, de blir välsignade med det som är gott.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan