TANKAR OCH ORD

Efter Abrahamfördraget..

Efter Abrahamfördraget hade Förenade Arabemiraten haft kontakt med Gazas Hamas under de senaste månaderna om ett antal potentiella infrastrukturprojekt för att förbättra sina invånares liv, säger tidningen Globes.

En högre UAE-tjänsteman berättar för tidningen att sådana projekt inte kommer att gå framåt om inte Hamas upprätthåller fred i regionen.

"Vi är fortfarande redo och villiga att främja civila projekt i samarbete med den palestinska myndigheten och under FN-kontroll [i Gaza], men det nödvändiga utrymmet är lugnt", säger den namnlösa tjänstemannen.

”Om Hamas inte förbinder sig att fullborda fred, kommer det att döma folket på remsan till lidande. Dess ledare måste inse att deras politik framför allt skadar Gazas folk. "

 

Klag 3:17 Du har fördrivit min själ från friden, jag har glömt vad lycka är.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
Du gillar den här sidan