TANKAR OCH ORD

Salomos visdom för att ...

03. Israel och det judiska folket har under hela sin historia präglats av uttryck och försvar av starka och ofta motstridiga åsikter sedan rebellförsöket i Sinaiöknen, straffades i 40 år för att identifiera sig med den torra och karga vildmarken i Sinai.

Som ett resultat av denna starka oenighet hotas både utsedd premiärminister Naftali Bennett och Yamans andra ledare, Ayelet Shakedia, med våld, vilket resulterar i utnämning av permanenta livvakter för båda.
Inte alla judar vill att den arabiska befolkningen ska delta i den israeliska regimen. Mansour Abbas, ledare för Raam Arab Party, kräver tjänsten som ställföreträdande inrikesminister.

Med tanke på världsolan och våldet bör det vara självklart att Israel, och genom det hela världen, behöver en bestämd och beslutsam man med sitt folks auktoritet och Salomos visdom för att vägleda det judiska folket när de seglar genom de hemliga och farliga fallgroparna.
www.ynetnews.com/article/B1AoZEM5O

Kol2:3 


I honom är vishetens och kunskapens alla skatter gömda.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan