TANKAR OCH ORD

Flaggmarschen...?

 

 

Ps 122:2 Våra fötter står i dina portar, Jerusalem.

 

 

TISDAG 08.06.2021

01. Den israeliska flaggmarschen i Jerusalem var planerad att marschera på torsdag, men polisen tyckte att situationen var för explosiv och förbjöd marschen att äga rum genom den muslimska delen av Jerusalems gamla stad till västra muren.

Polisen utfärdade inte ett formellt uttalande om beslutet att avbryta marschen, men ons. Betzalel Smotrich sa att den israeliska poliskommissionären Kobi Shabtain fattade ett avgörande beslut.

 

"Vi överklagar polisens beslut att förbjuda marschen i vårt lands huvudstad medan vi håller israeliska flaggor i våra händer", sade arrangörerna i ett uttalande.

 

”Våra folks modiga anda och förbindelser kommer att leda oss tills vi säkert kan marschera genom Jerusalems gator. Vi hoppas att den israeliska polisen och andra myndigheter kommer att ompröva sitt beslut och låta marschen äga rum som planerat på torsdag, säger pressmeddelandet.

 

Hamas högre tjänsteman i Gaza Khlil a-Hayya varnade för ytterligare våld om marschen genomförs.

"Vi varnar Israel, medlarna och hela världen att tillåta en marsch mot Al-Aqsa-moskén i Jerusalem, och vi hoppas att detta tydliga meddelande inte kommer att förstås den andra maj 1, då de första raketerna avfyrades från Gaza in i centrala Israel. " 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan