TANKAR OCH ORD

Naftali Bennett / Yair Lapid.

SÖNDAG 13.06.2021
01. Den nya veckan började på söndag hett och soligt med 22-32 + C temperaturer och planade sedan närmare tidens normala avläsningar.

Den här dagen är betydelsefull, eftersom kvällens adress ger Israel en ny centrum-vänsterregering som förväntas ge en förändring i landets politiska liv: slutet på Netanyahus 12-åriga mandatperiod och början på en ny period ledd av Naftali Bennett / Yair Lapid.

I veckan som börjar idag kommer Rysslands president för första gången att träffas med USA: s president Joe Biden i Genève, där Rysslands obestridda ledare kommer att spegla USA: s utvalda president Joe Biden i ett uppenbart försök att hitta något rationellt i den nuvarande turbulenta världen.

För att ge impulser till sina åsikter kommer Ryssland att testa sin interkontinentala ballistiska hypersoniska missil under namnet 15A28 SARMAT före mötet, troligen från Plesetsk-testområdet till Kura-målet 5700 km öster. Missilen kallas för närvarande det mest kraftfulla missilsystemet i världen.
halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-to-test-launch-sarmat-hypersonic-icbm- before-putin-biden-möte,

ESRA 10:4  Fatta mod och gå till handling!”

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan