TANKAR OCH ORD

Nya ledare...

- Hårda politiker Ebrahim Raisi valdes till Irans president. Han var tidigare Tehrans biträdande åklagare och dömde tusentals människor att avrättas. Han tros ta den hårda linjen för Ayatollah Ali Khamenei när det gäller utrikes- och kärnkraftspolitik.

Israels ståndpunkt i frågan är följande: ”När Raisi valdes till president för Iran har vi inget annat val än att fortsätta förberedelserna för attacker mot Irans kärnteknik. Det kräver en ny bedömning av budget och resurser. ”
www.ynetnews.com/article/B1hkjUhi00,

fram till det sista försökte Netanahu hitta en grund för en regering under ledning av Likud, men fick så småningom erkänna sitt nederlag. Som premiärminister hade han gått på för många folks tår och förvärvat motståndare vars centrala mål var att störta Netanhahus regering.
Huruvida Netanyahu är så korrupt som han anklagas ligger i rättsväsendet, vilket kan ta år att börja.

Som en punkt i slutet av hans mandatperiod är hotet hotet från domstolen att överlämna det officiella premiärministerns kontor till en ny användare.
Bennett gav honom två veckor på sig att släppa huset. Det kommer sannolikt att ske den 10.07.2021.
www.ynetnews.com/article/Hk5Tdnui00,

 

www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/308369,

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
Du gillar den här sidan