TANKAR OCH ORD

Jer 10:18 Jag ska ansätta dem hårt så att de känner det.

 

 

02. IDF: s försvarsmaktöverstelöjtnant Aviv Kochavi, en officiell besökande IDF-befälhavare i Washington, DC, reste till Pentagon som en officiell gäst hos den amerikanska försvarsministern Lloyd Austin och den amerikanska arméns stabschef Mark Milley. Diskussionerna täckte ett antal aktuella frågor, inklusive situationen i den explosiva Gazaremsan, Irans kärnkraftsprogram och hindrandet av dess kärnvapen och kompensationen för IDF: s järnkupolmissil som ett resultat av 11 dagars motåtgärder. Joe Bidens regering beslutade tidigare att lägga fram en budgetförfrågan till den amerikanska kongressen för att fylla bristen på Iron Dome och sätta den i drift.
”Samarbete mellan den amerikanska och israeliska militären innebär en multiplikation av makt och gemensamma intressen, som har vuxit de senaste åren. Vi kommer att arbeta tillsammans mot vanliga hot i Mellanöstern", säger Aviv Kochavi. Generallöjtnant Aviv Kochavi deltog också i en kransläggningsceremoni vid mausoleet för en okänd soldat i Arlington, Virginia. Kochavi flög till USA tidigare på söndagen. Han är den första högt uppsatta myndigheten i Washington sedan den nya regeringen fick makten i Israel. Det tidigare besöket måste avbrytas då våldet mellan Israel och Gaza Hamas utvecklades till öppna 11-dagars strider. www.ynetnews.com/article/SyMHxuRj00,
 
 
 

 

 

11. Enligt UNESCO har den rikliga korallvegetationen utanför Australiens kust förstörts allvarligt och bör tas med i listan över ”Världsarv i fara”.

 

UNESCO vill nedgradera världens största korallverk till sin lägre klass vid sitt möte nästa månad. Det har funnits på listan över kulturarv sedan 1981 på grund av dess enorma vetenskapliga och naturliga betydelse.

 

Korallrevet är 2300 km långt på Australiens nord / östkust. Canberra tillhandahöll 2,2 miljarder dollar för att förbättra sin hälsa 2017.

www.bbc.com/news/world-australia-57562685,

 

 

12. Hamas-ledaren Ayman Sinwar säger att vapenvila-samtalen mellan Israel och Hamas under ledning av Egypten var negativa.

Tvisten gällde en distributör av medel som tilldelats Gaza, en annan instans än Hamas.

Kunde Sinwar ha fått uppmuntran från Irans president Rais.

Han utfärdade en hotande begäran till Israel: "Om inte de 30 miljoner dollar som tilldelats av Qatar är här nästa vecka kommer vi att återuppta missilangrepp mot Israel."

Han hänvisade till den humanitära situationen i Gaza, som är ohållbar.

www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/308502,

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan