TANKAR OCH ORD

aktiv och skapar nytt hopp

- Tusentals (4 115) av de fullvaccinerade har varit på sjukhus eller dött av COVID19-infektioner. 76% av de som dog eller var på sjukhus var över 65 år.
www.wnd.com/2021/06/thousands-vaccinated-people-hospitalized-dead-due-covid-breakthrough-cases

/,

 

 

04. Som den sista gästen hos USA: s president Joe Biden - som den sista officiella presidenten för Israel - diskuterade president Reuven Rivlin också diplomatiska frågor med sin värd som inte faller inom presidentens ansvarsområde.

President Joe Biden lovade Rivlin vid Vita huset att Iran aldrig skulle få ett kärnvapen - ett ganska löfte som kan vara svårt att förhindra, eftersom rapporter säger att Irans kärnvapen kommer att slutföras under de kommande veckorna.

President Biden försäkrade också sin gäst om att USA: s stöd för Israel är starkt och sa att han ser fram emot att träffa Israels premiärminister Naftali Bennett.
www.ynetnews.com/article/FIGFA3W90,

 

 

TISDAG 29.06.2021
01. Tisdag börjar lika varmt och soligt som många tidigare dagar - och om det finns förtroende för prognoserna kommer de kommande dagarna att följa samma trend. Regionerna Beit Shean och Tiberian varnas till och med för värmeslag, och att få solbränna för en slarvig soldyrkare är inte utesluten någon annanstans i landet.

 

02. Regeringen för Israels nya premiärminister, Naphtali Bennett, börjar gradvis bli aktiv och skapar nytt hopp efter månader av inaktivitet.

Man kan dock förvänta sig att nya regeringsministrar fokuserar mer på att utarbeta sina planer på en ny basis, om de ser det på det sättet, än att gräva i misstag från tidigare regeringar i deras utrikesfrågor.

Landet Israel behöver en verklig sambandsregering för att ta form i sina interna relationer för att fokusera på att bygga ömsesidigt förtroende och goodwill. Fel har antagligen gjorts på alla sidor, men försök bör göras för att lära av dem och göra en verklig förbättring, till vilken premiärminister Bennett hänvisade i sina tal att detta samhälle inte kommer att förstöras som de två forntida riken på grund av dess interna konflikter .

 

  • 6 Med klok ledning kan du föra krig,
  • många goda rådgivare ger seger.

 

 

 

  • 7 Visheten är för hög för dåren,
  • i porten✱ öppnar han inte
  • sin mun.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan