TANKAR OCH ORD

Lapid, USA att det inte...

03. Bennetts statssekreterare Yair Lapid reser runt i olika länder för att prata om Israels nya regerings vilja för fred, inte bara i Mellanöstern utan med världens folk. Lapid verkar verkligen njuta av sin nya roll, men kan vara glada att lova mer än vad han har befogenhet att göra.

Enligt Netanyahu försäkrade Lapid USA att det inte finns något att dölja mellan de två länderna, och Israel har inte för avsikt att överraska USA: s politik mot Iran, som Lapid hade lovat president Biden. Det är vad Bibi hävdade.

Premiärminister Naftali Bennett skyndade sig snabbt för att identifiera att detta inte riktigt är fallet, men "Israel är inte rädd för att attackera alla externa hot utan hinder".
Samtidigt försäkrade Bennett att det inte finns någon kontrovers i denna fråga, eftersom åtta regeringspartier har kommit överens om de flesta frågor.Detta kan baseras på återupptagandet av påstådda luftangrepp mot Iran eller dess fullmakt från Israel om Israel anser det nödvändigt att skydda sin säkerhet.

Bennetts uttalande ingick i hans tal vid en minnesgudstjänst av Theodor Herzl, grundaren av israelisk politisk zionism.

”Israel kommer alltid att försvara sig. Vi kommer att agera beslutsamt och kontinuerligt mot alla nya hot, oavsett om de kommer inifrån eller utanför landet. Den judiska staten litar på oss, dess förmåga att bevara den och dess förmåga att skydda våra unika värden, dess image, dess säkerhet, dess ekonomiska och sociala välstånd.
www.ynetnews.com/article/rJfuGNqhd,

Upp.  Jag är A och O, säger Herren Gud, han som är och som var och som kommer, den Allsmäktige.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan