TANKAR OCH ORD

Häsning från Israel!

Shalom alla,

1 Mosebok 27:28 "Må Gud ge dig himmelens dagg och rikedomen på jorden, ett överflöd av spannmål och nytt vin"

Jag går varje kväll när solen har gått ned, jag går uppför berget och nerför berget och en hel del trappor. (du kan verkligen få en bra träning med att leva på en bergstopp!) När jag går känner jag luftfuktigheten och det gör min promenad mer tröttsam. När jag går ser jag att toppen av de parkerade bilarna har fukt. Bortsett från att luftfuktigheten får mina händer att svälla när jag går, och det ger växterna och träden en uppfriskande kvällsdrink efter en fräsande varm dag, tänker jag vanligtvis inte för mycket mer på fuktighet ..

Men jag kom ihåg att jag läste en artikel för några år sedan, som uppgav att 20% av Israels vattenförsörjning kommer från sommardagg!

Som de flesta av er vet har Israel inte regn från april till omkring oktober, vanligtvis inte en droppe. Och även om det inte är säsongen för regn, vet vi att Gud fortfarande kan vattna detta land under denna tid, men bara i en annan form. Jag ser hans försörjning för tillförsel av vatten till detta torra och törstiga land under de varma sommarmånaderna, och det kommer från nattdugg. Så jag tror inte att jag kommer att klaga på luftfuktigheten längre, jag kommer att se det som en välsignelse och vet att varje dag som kommer med hög luftfuktighet betyder att Israel kommer att vattna långt efter att solen har gått ned. Tack Adonai. !

Josie Silver

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan