TANKAR OCH ORD

Tempel platsen

15. Den nyligen restaurerade besöksvägen avslöjar en av de mest spektakulära offentliga byggnaderna under andra tempeltiden som hittades i Jerusalem.
The West Wall Tradition Foundation, tillsammans med Aktiquities Authority, öppnade nya platser för folket från magnifika offentliga byggnader från tiden för andra templet.

Byggnaderna har upptäckts i samband med västra murens tunnelarbete, som nu har avslutats och lokalerna kommer delvis att öppnas för allmänheten. Väggarna och fontänen i de två stora salarna dekorerades med skulpturella kanter och stötter med korintiska kolonnändar. Arkitekturen anses vara typisk för stilen under andra tempelperioden.
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309480,

2Tess 2:4 

motståndaren som förhäver sig över allt som kallas gud eller heligt så att han sätter sig i Guds tempel och säger sig vara Gud.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
Du gillar den här sidan