TANKAR OCH ORD

COVID19 förblir i bakgrunden

Pfizer söker tillstånd för en tredje vaccination för tvåvaccinerade personer.
Prof. Ran Blitzer, chef för Clalit Health Foundation, svarar: ”Jag har ännu inte sett övertygande bevis för en tredje vaccination för någon. Referensen att de flesta fall inträffade i januari-februari hjälper inte, eftersom 80% av de vaccinerade israelerna fick sin första dos under dessa månader.
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309609,

 

2 Thess 3:3 Men Herren är trofast. Han ska styrka er och skydda er från den onde.

11. Den israeliska regeringen förbereder sig för det faktum att COVID 19-pandemin har kommit in i landet för att stanna här och från och med detta kommer att fatta beslut som gör det möjligt för folket att fortsätta sitt dagliga liv medan COVID19 förblir i bakgrunden.Hälsominister Nitzan Horowitz säger att de har ett vaccin från Moderna - uppenbarligen börjar Pfizer ta slut - och de villiga kan vaccineras med det. De fokuserar på att vaccinera människor som inte svarade bra på det (de har ett lågt antikroppsvaccin) - till den tredje av dem?

Myndigheter får rapporter om en person som dör av allvarliga sjukdomar till följd av vaccinet. Den 80-årige fullvaccinerade dog i dem. En annan 60-årig man är kritiskt sjuk med COVID 19-symtom på Wolfson Hospital. Fyra andra helt vaccinerade patienter blev sjuka med konsekvenserna av vaccinet och befinner sig på Wolfson Hospital.
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309610,


www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309626

,

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan