TANKAR OCH ORD

Låt Israels Gud kämpar för sitt folk

 

"Vid sidan av framstegen inom avancerad teknik kommer Israel att behöva en kritisk massa soldater för att förbättra IDF: s övergripande kvalitet och omfattning."

 

Artikelförfattaren Yossi Yehoshua uppskattar att "ett sätt att lösa problemet är att övertyga IDF-befälhavaren Aviv Kochavi att förlita sig mindre på tekniska framsteg och mer på behovet av att använda den nödvändiga, välutbildade besättningen i olika krig, inklusive hemmafronten" .

 

Kochavi anser för sin del att ”en division utrustad med nödvändig teknik kan uppnå mycket mer än tidigare”. "Det här kan vara sant, men många i militären tror att Israel har nått tröskeln för vad dagens tekniska framsteg kan ge för militärt bruk", uppskattar Yehoshua.
www.ynetnews.com/article/bjfm00cttu,

 

 

EM: Artikeln väcker några frågor som författaren till artikeln inte ens har brytt sig om att leta efter svar på. Var skulle de militära massorna samlas? Nästan lika många judar bor utomlands som i Israel.

Det har föreslagits att medborgarskap beviljas alla judar som bor utanför Israel. Men skulle de vara villiga att delta i IDF: s tuffa militära utbildning? Moderna vapen kräver att användaren känner till dem.

Att utnyttja ortodoxa judar under samma ansvar som andra är också en möjlighet. IDF undviker dem eftersom deras allmänna tillstånd är lågt och deras undervisning i många avseenden är bristfällig.

Judiska stammar bor i Afghanistan och Pakistan. Det uppskattas att det finns 45 miljoner Pashtuka-folk. Flera rester av den judiska traditionen finns på deras sätt, men vad skulle föra dem till Israel?
Kanske naturkatastrofer på samma sätt som i Egypten?
www.npr.org/2013/05/08/179079930/afghans-confront-senstive-issue-of- etnicitet,
Vi borde antagligen anta att Israels Gud kämpar för sitt folk, och ni judar ska vara tysta. (5Ms1: 30; 1 Sam2: 10)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
Du gillar den här sidan