TANKAR OCH ORD

laglöshetens människa

09. Den israeliska regeringen vill att fler ultra-ortodoxa män ska komma in i arbetslivet, men deras chanser att hitta arbete hindras av det faktum att de aldrig studerade engelska, matematik eller naturvetenskap.

Det är vanligt att män studerar yeshivos hela dagen, deras fruar tar hand om barnen och hemmet och arbetar tillfälligt för att försörja familjen. De deltar inte heller i militärtjänst, även om antalet volontärer har ökat varje år.

Det israeliska haredi -samfundet utgör 12% av befolkningen, men 2065 kommer de att utgöra 32% av befolkningen. Endast 50% av ultra-ortodoxa män har förvärvsarbetande. De har kunnat behålla sin "privilegierade" status eftersom regeringar har behövt sina representanter i Knesset, vilket framgick under Bibs 12 år.
www.ynetnews.com/magazine/article/bjoulq30d,

----------

 

Aposteln Paulus talar om hur skapelsen suckar i fördärvets träldom och väntar på befrielse.

 

De troende suckar också djupt i väntan på befrielse, kroppens återlösning i uppståndelsen. Detta kommer att hända vid Messias ankomst, när troende kommer att få en ny förhärligelse i uppståndelsekroppen och lidandet som upplevs i denna värld kommer att glömmas vid sidan av dess härlighet (Fil 3: 2021; 1 Johannes 3:12). Skapelsen är också befriad från bondage för korruption för synd till Guds barns härlighet, paradiset. Korrigeringen av Stick Olams värld är således relaterad till tiden för Messias ankomst och de troendes uppståndelse i Paulus text. Aposteln Petrus talar också om återställande.

2 Tess2 ;1-3 


1 När det gäller vår Herre Jesu Kristi ankomst och hur vi ska samlas hos honom ber vi er, bröder, 2 att inte plötsligt tappa fattningen. Låt er inte skrämmas av någon ande eller av något ord eller brev som påstås komma från oss och som säger att Herrens dag är här.

 

3 Låt ingen bedra er på något sätt. Först måste avfallet komma och laglöshetens människa✱ träda fram, fördärvets son,

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan