TANKAR OCH ORD

Du människa,vem är du...

11. I sociala medier cirkulerade NÅGRA en video där araberna i PA fritt stenade IDF: s militära jeepar i Jordandalen utan att hindra någon.
IDF: s soldater har blivit skrämda av åtal och krigsförbrytelser i den mån de inte ens vågar presentera sin egen version för att motverka de arabiska falska påståendena med risk för att förlora sina liv och hota att förstöra statlig egendom.

Hur kommer denna nation att kunna försvara sig om alla de fronter som utvecklas i sina grannländer gemensamt beslutar att uppfylla sina hundra år gamla strävanden efter den judiska statens slutliga förstörelse?
Var är makkabiernas kämparanda och mentala inställning?
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/310944,

 

14. Turister har behövt evakueras från sandstränderna i sydvästra Turkiet, i närheten av vilka okontrollerade bränder hotar hem och hotell.

(Rom 9:20 Du människa, vem är då du som ifrågasätter Gud? )Turkiska kustbevakningsfartyg - assisterade av privata fartyg och kryssare - användes för att evakuera semesterfirare till säkerhet, rapporterade lokala medier.
Två dödsfall rapporterades på lördagen förutom de sex föregående,

 

Tusentals brandmän, individer och företag, bekämpar eldens eld mot nästan hundra olika brandmål. Hotell har fått stänga.
www.bbc.com/news/world-europe-58043912,

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan