TANKAR OCH ORD

job6:23rädda mig från fiendens hand, friköp mig från utp...

09. Från i morse kommer ovaccinerade eller utan negativt testresultat inte att kunna komma in på fritidsanläggningarna eller den största synagogan. Dessa är utöver de restriktioner som tidigare införts, initialt med undantag för dem under 12 år, från fredag ​​20.08. sedan för alla.

Förbudet gäller alla evenemang i centra, konferenser, biografer, sportevenemang, restauranger, kaféer, gymnastik, ateljéer och synagogor för mer än 50 personer. De utrymmen där många människor samlas.
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/311331,

 

10. PA kommer att uppleva mycket svåra ekonomiska tider, räkningar kan inte betalas, inte ens till entreprenörer som inte kan betala sina anställda. Israel överväger hjälpinsatser, men de är bara fläckar, förändringar i samhället som helhet behövs för att lösa problemet.
www.ynetnews.com/magazine/article/bkwn00btky,

 

04. Ebrahim Raisi, som invigdes som Irans president, träffade flera palestinska ledare på hans kontor i Teheran, av vilka flera har identifierats som medlemmar i terrororganisationer.

 

"Palestina har alltid varit och kommer att vara nummer ett i den muslimska världen", sa han. "Vi har aldrig haft några tvivel om detta", sa han när han träffade Hamas -ledaren Ismail Haniyeh.

 

Vid olika tillfällen träffade han andra palestinska ledare: Ziad Nakhalek, generaldirektör för den palestinska islamiska jihaden (PIJ), till vilken han sa: "Islamiska republiken kommer alltid att försvara det underkuvade folkets rättigheter".

 

Samma sak betonade han när han träffade PFLP -ledaren Talal Najin, rapporterar Fars.
www.timesofisrael.com/raisi-meets-with-palestinian-terror-chiefs-vows-to-keep-cause-at-top-of-agenda/,

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan