TANKAR OCH ORD

job6:23rädda mig från fiendens hand, friköp mig från utp...

09. Från i morse kommer ovaccinerade eller utan negativt testresultat inte att kunna komma in på fritidsanläggningarna eller den största synagogan. Dessa är utöver de restriktioner som tidigare införts, initialt med undantag för dem under 12 år, från fredag ​​20.08. sedan för alla.

Förbudet gäller alla evenemang i centra, konferenser, biografer, sportevenemang, restauranger, kaféer, gymnastik, ateljéer och synagogor för mer än 50 personer. De utrymmen där många människor samlas.
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/311331,

 

10. PA kommer att uppleva mycket svåra ekonomiska tider, räkningar kan inte betalas, inte ens till entreprenörer som inte kan betala sina anställda. Israel överväger hjälpinsatser, men de är bara fläckar, förändringar i samhället som helhet behövs för att lösa problemet.
www.ynetnews.com/magazine/article/bkwn00btky,

 

04. Ebrahim Raisi, som invigdes som Irans president, träffade flera palestinska ledare på hans kontor i Teheran, av vilka flera har identifierats som medlemmar i terrororganisationer.

 

"Palestina har alltid varit och kommer att vara nummer ett i den muslimska världen", sa han. "Vi har aldrig haft några tvivel om detta", sa han när han träffade Hamas -ledaren Ismail Haniyeh.

 

Vid olika tillfällen träffade han andra palestinska ledare: Ziad Nakhalek, generaldirektör för den palestinska islamiska jihaden (PIJ), till vilken han sa: "Islamiska republiken kommer alltid att försvara det underkuvade folkets rättigheter".

 

Samma sak betonade han när han träffade PFLP -ledaren Talal Najin, rapporterar Fars.
www.timesofisrael.com/raisi-meets-with-palestinian-terror-chiefs-vows-to-keep-cause-at-top-of-agenda/,

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan