TANKAR OCH ORD

Tillbedjan,Ordets kraft ger oss styrkan i dessa dagar......

Josie Silver skriver...

Augusti 2021

 

Shalom alla från en extremt het Mellanöstern. Våra temperaturer fortsätter att förbli öken heta.

 

Israel fortsätter också att vara "heta" på sin Covid-vaccinkampanj, och ger nu det tredje vaccinet som är ett förstärkningsskott till över 60-talet och går ner i åldersgrupperna och tycks gå mot att vaccinera alla 5-12-åringar innan det nya läsåret börjar i september. Gröna pass är tillbaka, tillsammans med ännu fler restriktioner, och en möjlig avstängning under Yom Ha Truar (Trompeternas högtid) i början av september, och troligen sträcker sig in i hela Moedim under september, om statistiken inte går tillbaka.

 

Saker går snabbt i riktning mot större kontroll, allt i världen eskalerar, översvämningar, bränder, fortsatt våld på gator, på flygplan, demonstrationer fortsätter att öka med ilska och beslutsamhet för att röster ska höras. Den här världen är så ful med allt som händer. Och för de kommande dagarna? Jag tror inte att det kommer att bli bättre. Dagarna kommer att bli mörkare.

 

Jag tänker ofta för mig själv, jag är så glad att veta att det finns ett annat rike! ett rike som kommer att vara evigt, rent, glädjande, utan död, tårar, smärta, sjukdom, mörker eller ondska.

 

Hur vi behöver hålla ögonen fokuserade på vad som kommer att bli, vår Guds storhet, hans löften och förbund och vårt framtida hopp. Att köra detta lopp med uthållighet och uthållighet. Att behålla våra sinnen stannade på honom, och han kommer att hålla oss i perfekt fred. Jesaja 26: 3. Och låt oss inte glömma att ta de möjligheter vi har att ge hopp och sanning till omgivningen.

 

Tillbedjan, ordets kraft och ständig kommunikation med vår Gud kommer att hålla oss starka i dessa dagar.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan