TANKAR OCH ORD

Det finns nya forskningsres

ISRAELS UPPDATERING


SÖNDAG 15.08.2021
01. Det finns nya forskningsresultat om koronarvaccinet som är så alarmerande att det kan vara klokt att hålla tyst om dem, helt enkelt för att forskning fortfarande pågår och resultatet kan förändras.

En annan allvarlig anledning till detta är att de kan orsaka onödig rädsla och ångest hos vaccinerade människor, särskilt om de visar sig vara ogrundade.
Jag tycker emellertid att det är rätt att presentera en lekmans syn och förståelse för vad dessa resultat berättar för oss. De presenteras i HalTurner / Infection.

Artikeln sammanfattar slutsatsen så här: ”Vaccinationsoperationen har blivit motsatsen till vad som var tänkt”.
Med andra ord har celler immuniserade med vaccinet (ADE) blivit smittade och spridit det. "Vaccinerade antikroppar fungerar som trojanska hästar, genom vilka viruset kommer in i alla celler i kroppen, och ytterligare vaccinationer förbättrar inte situationen, utan tvärtom förvärrar det."

"Det mänskliga immunsystemet är infekterat och sprider sig till både den egna kroppen och den närmaste miljön". Så här står det i artikeln jag följer.
halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-urgent-we-have-a-literal-catastrophe-antibody-beroende-

enhancement-detected-with-covid-19,

 

Heb 3:19

Vi ser alltså att det var på grund av otro som de inte kunde komma in.

 

 

Bennett bad hälsoministeriets ledare att fördubbla antalet vaccinationer nästa vecka genom att stärka vaccinationskampanjen med arméns hälsopersonal, som också stöds av försvarsminister Benny Gantz.
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/311710,

 

03. Bennett uppmanar ”israeler över 50 år som ännu inte har tagit COVID19 -vaccinet att agera snabbt” eftersom ”de är i livsfara”, som han uttryckte det.

I synnerhet vädjar han till personer över 50 år att ta en tredje dos Pfizer-BioNTech-vaccin. Han använde också sociala medier (SOME) kanaler som WhatsUp -grupper för att få fram hans budskap så snart som möjligt.
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/311703,

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan