TANKAR OCH ORD

Premiärminister Naftali Bennett och USA:

06. Premiärminister Naftali Bennett och USA: s president Joe Biden torsdagen den 26.08. Syftet med mötet är att försöka förbättra de två viktiga amerikanska förbindelserna som försvunnit i sidlinjen under premiärminister Netanyahus regering, och i synnerhet Netanyahus skarpa kritik av den internationella kärnkraftsavtalet JCPOA2015, vilket främjar det amerikanska demokratiska partiet från dess nära förbindelser med Israel.

Premiärminister Bennett beskriver sina ansträngningar för att justera president Joe Bidens inställning till sin närmaste allierade, Israel, eftersom de har försökt att baseras på gemensamma intressen för både hans land och det globala intresset.

"Netanyahus ensidiga stöd för det republikanska partiet måste upphöra och återställa den traditionella rättvisa attityden."

"För närvarande sker den största övergången mellan länderna inom områdena reformering och upprättande av bilaterala förbindelser", säger Scott Lasensky, tidigare Barak Obama: s högpolitiska rådgivare för Israel, förtydligade AFP.

Yair Lapid hänvisade till denna nya scen när han träffade Anthoni Blinken i juni.

Förutom att värma upp relationerna, håller Bennett fast vid att mjuka sanktioner till följd av JCPOA -avtalet var ett misstag och inte bör upprepas.

I Vita huset kommer den 49-årige premiärministern Bennett att träffa 78-årige president Biden, som representerar olika epoker och tankemönster. Förhandlingarna om att förnya JCPOA -avtalen har fortsatt i Wien i ett par månader utan betydande framsteg.
Iran väntade på att den nya hårda presidenten, Ebrahim Rais, skulle tillträda och ville att han skulle delta i samtalen.

Före sin resa till USA sa Bennett att under hans bevakning skulle inget land kapas av Israel och ingen palestinsk stat skulle upprättas.
Biden stöder tvåstatsprincipen.
www.ynetnews.com/article/hyfgakzwf,
www.timesofisrael.com/bennett-israel-wont-annex-territory-or-establish-palestinian-state-on-my-watch/,

 


Jer 7:8
Men se, ni litar på lögnaktigt tal som inte hjälper.

 

04. I ett brev till en vän i viken säger Ephraim Sneh:
"När USA går bort från sin ledande roll på den globala scenen måste Israel och dess allierade i Mellanöstern konstatera att de inte längre kan lita på någon annan än sig själva i kampen mot radikal islam."

”Kära vän M - du skrev till mig att utsikterna för amerikanska truppers avgång från den afghanska huvudstaden, och å andra sidan deras desperata försök att komma in i transportplanen när de lämnade, orsakade dig djup oro, samtidigt som du påminde dig om vad jag nämnde för dig i vårt senaste samtal. ”.
www.ynetnews.com/article/r111v7yfzf,

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan