TANKAR OCH ORD

Världens själ rivs igen...

TORSDAG 26.08.2021
Världens själ rivs igen i många riktningar, och ingen verkar ha en klar bild av vart vi transporteras.
Detta orsakar osäkerhet och ömhet hos den vanliga medborgaren, som Jesus förutspådde: ”Människor förgås när de väntar och fruktar vad jorden kommer att möta”. Detta öppnar dörren för världens prins att gå in på scenen och lovar att återställa ordning och säkerhet för världen.
01. Den globala hälsosituationen hotas av COVID19 -pandemin och dess varianter, som har utvecklats av vaccinfabriker men som på grund av sjukdomsutbredningen inte har testats ordentligt och injiceras i rekordhastighet.

Genom världsmedia sprids olika experters åsikter och analyser om deras potentiella inverkan till världen, och det är omöjligt för den vanliga medborgaren att veta vilka som är äkta och märkbara, vilka som är annonser för att främja reklam, spridning eller policy .

Men de delar faktiskt samhället i två läger: de som stöder vacciner och de som motsätter sig dem. Regeringar runt om i världen har erkänt sig själva som anhängare av vaccinationer, vilket ger denna del av befolkningen en oförtjänt fördel gentemot dem som motsätter sig dem.

Regeringar använder sina lagstiftande befogenheter och instituten för att genomföra dem, ofta med stöd av WHO, för att ange de mål de har antagit, vilket ger tvångsåtgärder för att sätta press på dem som motsätter sig dem.

Utveckla passystem som effektivt separerar medborgare i två läger eller ett kastsystem som garanterar förmåner för passinnehavare men nekar dem till alla andra, hela vägen till godkännande av utlandsresor.

Allt detta har helt glömt de moraliska och etiska värderingar som har utvecklats och erkänts under årtusenden, allt under rubriken demokrati.
Det sociala kreditsystem som utvecklats i Kina tillhandahålls för att hantera frågan effektivt och snyggt.
www.jpost.com/health-science/serious-adverse-events-more- likely-from-covid-vs-covid-vaccine-study-677731,

Upp 17:17 för Gud har ingett dem tanken att utföra hans plan och med ett och samma sinne ge sin kungamakt åt vilddjuret tills Guds ord har gått i uppfyllelse.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan